top of page
Logo Gaasterlander
Je proeft de oorsprong

Varkenshaas

Sjouke Bouma: Tres Vers Sint Nicolaasga

20--30 min.

Aantal personen

4 pers

Bewaar dit recept

Deel dit recept

biggetje

Ingrediënten

Varkenshaas

Zout en peper

Wat heb je verder nodig

Oven met rooster

Bereidingswijze voor Varkenshaas:

  • Haal het vlees minimaal een half uur van tevoren uit de koelkast en laat het afgedekt op temperatuur komen.

  • Verwarm de oven voor op 180°C.

  • Dep de varkenshaas droog.

  • Bestrooi hem met peper en zout.

  • Leg de varkenshaas op een rooster in de oven.

  • Kern temperatuur moet uit komen op 65°C(of 22 minuten in de oven).

  • Haal hem dan meteen uit de oven en laat hem 5 minuten rusten.

  • Eet smakelijk.

Je proeft de oorsprong

GAASTERLANDER

Logo Gaasterlander

VERKRIJGBAARHEID

RECEPTEN

CONTACT

085 - 130 45 76

Marwei 75

8508 RG Delfstrahuizen

bottom of page