top of page
Logo gaasterlander
Je proeft de oorsprong

Saucijzen

??

2 - 12 min.

Aantal personen

4 pers

Bewaar dit recept

Deel dit recept

biggetje

Ingrediënten

Saucijzen

Boter

Wat heb je verder nodig

Koekenpan

Bereidingswijze voor saucijzen:

  • Haal het vlees minimaal een half uur van tevoren uit de koelkast en laat het afgedekt op temperatuur komen

  • Verwarm de boter in de pan en laat het lichtbruin worden

  • Bak op middelhoog vuur in 1 minuut de saucijzen lekker bruin. Laat de saucijzen vervolgens nog 8 – 10 minuten op laag vuur verder garen.

  • Gebruik geen vork maar een vleestang, zo prik je de saucijzen niet lek en blijven ze heerlijk mals en sappig van smaak

  • Deze bereidingswijze geld ook voor de verse worst.

Je proeft de oorsprong

GAASTERLANDER

Logo Gaasterlander

VERKRIJGBAARHEID

RECEPTEN

CONTACT

085 - 130 45 76

Marwei 75

8508 RG Delfstrahuizen

bottom of page